´╗┐

Verkoop Info:

Ligging

Perceel en Bebouwing

Woning

Schuurgedeelte

Tussengedeelte

Voorzieningen

Uitbreidings- en Ontwikkelingsmogelijkheden

Vraagprijs en Contact

Ligging:

Veldzicht ligt te midden van de akkers tussen Kamperland en Kortgene op Noord-Beveland, een uur rijden vanaf Rotterdam en Antwerpen. Twintig minuten van Middelburg en Goes en op korte afstand van de mooiste stranden van het land.
Het perceel ligt aan een voor gemotoriseerd verkeer doodlopende weg op minder dan 10 minuten loopafstand van het Veerse Meer. De weg maakt deel uit van het Fietsknooppuntensysteem Zeeland.
( zie "Locatie" en Google Earth verder op deze website)

Perceel en bebouwing:

Het perceel is bijna 3000 m2 groot met een aaneengesloten bebouwing van 410 m2 bestaande uit een woning, voormalige landbouwschuur, beide verbonden met een tussengedeelte dat momenteel een horecabestemming heeft. Het overige gedeelte bestaat uit vijvertuin, plantenborders, terrassen en parkeergelegenheid. De vijver neemt met een lengte-as van 25 meter een centrale plaats in. Voor de kippen en pauwen is een flink hoenderhok aanwezig. (3.05 x 2.05 meter, nokhoogte 2.95 meter)

Woning:

Het huis is gebouwd in 1917 en is in 1985 grondig gerenoveerd. De fundering werd vernieuwd en de begane grond voorzien van een gewapend betonnen vloer, vloerverwarming en plavuizen (Steenbock). Het geheel is voorzien van warmte-isolatie en dubbel glas. Alle ramen en kozijnen zijn vervangen door hardhouten voorzieningen. De indeling is aangepast aan de woonbehoeften van de huidige tijd met een ruime woonkamer, 46,60 m2 en toegang tot een kelder, 2.35 x 2.70 meter, deels stahoogte. Hal met meterkast, toilet, ruime lichte inloopdouche, vernieuwde bijkeuken met 2 combiketels , grote boiler, vloerverwarmingsunit en wasmachine aansluiting. De trap naar de bovenverdieping is een klassiek vormgegeven houten trap.
De bovenverdieping bestaat uit overloop met bergruimte, inloopkast, dubbele wastafel en twee slaapkamers met massief beuken parketvloer. Aan de achterzijde is een ruime dakkapel met 4 ramen gerealiseerd.

Schuurgedeelte:

In de schuur zijn de entree, toiletgroep Dames en Heren en een magazijnruimte behorend bij de tussenbebouwing, (restaurantruimte) , aangebracht. Daarboven bevindt zich een kantoorruimte van 8.00 x 2.70 meter. Het schuurgedeelte is verder in gebruik als werkplaats en opslagruimte. Het totale grondoppervlak meet ruim 245 m2.

Tussengedeelte:

In 1995 werd tussen huis en schuur het huidige restaurant gebouwd met veel glas en gedeeltelijk serredak. Alles volledig geisoleerd en van HR dubbel glas voorzien. De grondoppervlakte bedraagt 71.2 m2, exclusief schuurgedeelte. De muren en wanden bestaan uit deels steen en geïsoleerde sandwich wanden, gebouwd rond een stalen constructie. Het geheel is voorzien van vloerverwarming en plavuizen en heeft toegangsdeuren tot de terrassen aan de voor- en achterzijde . Er is een compacte horecakeuken en een bar aangebracht.( zie verder op deze website onder Faciliteiten)

Voorzieningen:

-Verwarming: de begane grondvloeren van woning en tussengedeelte zijn voorzien van vloerverwarming in cementen afwerkvloeren op beton en afgewerkt met plavuizen. Op de bovenverdieping van de woning zijn in alle ruimtes cv-radiatoren. Het kantoor wordt verwarmd met een gas convectiekachel.
-Verlichting en electra: Woning en tussengedeelte zijn ruimschoots voorzien van lichtpunten in de plafonds alsmede aansluitpunten in de wanden en aansluitingen voor buitenverlichting. In de keuken en schuur zijn 380 V aansluitingen aanwezig.
-Gas en water: Het pand beschikt over aardgasleidingen. Overal zijn warm- en koudwater tappunten behalve in de toiletten. Aan de buitenzijde van het tussendeel zijn twee buitenkranen.
-Communicatie: Alle standaard telefoon- en internetvoorzieningen zijn aanwezig. Schotelantenne aan de woning voor televisie en radio.
-Vuilwaterafvoer: De waterafvoer van woonkamer, badkamer en bijkeuken is aangesloten op een septictank en loost op het buitenwater. De waterafvoer van de horecakeuken is aangesloten op een ruim bemeten vetput van 1.5 m3. Al het andere afvoerwater wordt opgevangen in een verzamelput van 14 m3.
-Waterputten: Achter woning en tussengedeelte bevinden zich twee grote waterputten waar ook regenwater in opgevangen wordt.

Uitbreidings- en Ontwikkelingsmogelijkheden:

Veldzicht is uniek door de ligging en omgeving en biedt een uitzonderlijke kans om landelijk te wonen en zo men wil, te werken. Het geheel biedt een breed scala aan ontwikkelingsmogelijkheden zoals Bed & Breakfast, Mini-Camping, Hotel, Studio's , Appartementen, Cursus-en trainingsruimte, Groepsaccommodatie, Kantoor, Expositieruimte, Werkplaats, Dierenverblijf, etc, etc.-De woning mag aan de achterzijde worden uitgebreid met een begane grondoppervlakte van 45 m2. Fundering ligt al ter plekke. Bouwvergunning aanwezig.
-De schuur werd aangemeld bij het provinciale project "Rondom het Veerse Meer" met als doel deze om te bouwen tot hotel/pensionvoorziening. Hierover is positief geadviseerd hetgeen betekent dat plaatselijke overheden soepel zullen meewerken aan andere functies voor deze bebouwing, voor zover dit past binnen de grenzen van het project. Documentatie aanwezig.
-De vuilwaterafvoer zal op termijn veranderen. Er zijn twee mogelijkheden: het aansluiten van Veldzicht op het openbaar riool door middel van een nieuw te leggen verbinding van enkele honderden meters. In de kosten dient te worden bijgedragen. Een andere mogelijkheid is aansluiten op een IBA-voorziening (Individuele Behandeling Afvalwater) op termijn aan te brengen door de eigenaar. Documentatie aanwezig.
-Veldzicht beschikt over ontheffingen voor het aanbrengen van reclame- en verwijsbebording op vier plaatsen langs de openbare wegen in de buurt.
-Domeinnaam en website kunnen overgenomen worden. Gasterij Veldzicht heeft naamsbekendheid opgebouwd.

Vraagprijs en contact:

De vraagprijs is € 447.000,-- k.k.
inclusief goodwill en horeca inventaris.
gedeeltelijke financiering mogelijk

Serieuze belangstellenden kunnen een afspraak maken voor een bezichtiging en bespreking via e-mail:

info@gasterij-veldzicht.nl

of telefonisch: 0113 372771

Zie verder op deze WEBSITE